GROW YOUR BUSINESS ♡ MASTERMIND

Bring your A game, girl. // Het event van 31 augustus is geannuleerd

Ben jij klaar om te groeien?

Wil jij meer klanten? Meer omzet? Maar niet meer of harder moeten werken? Eindelijk die (financiële) vrijheid van het ondernemerschap ervaren? Tijdens dit exclusieve event breng je jouw business in een stroomversnelling door te sparren met andere high-vibe zakenmeisjes.

It's time to put on your big girl panties!

GROTER DROMEN
GROTER DENKEN
GROTER DOEN

THIS IS HOW SHE DOES IT

Vraag jij jezelf wel eens af hoe een ander Zakenmeisje het nou eigenlijk doet?

  • Hoe komt ze aan al die klanten?
  • Hoe heeft zij haar Instagram account zo laten groeien?
  • Hoe komt zij aan al die toffe samenwerkingen?
  • Hoe draait zij zo veel omzet?
  • Hoe runt zij een succesvolle business met een gezin, 4x per week sporten en nog 100 andere dingen?
  • Hoe werkt zij altijd vanaf de mooiste plekken in het buitenland?
  • Hoe kan zij maar 24 uur per week werken en toch genoeg geld verdienen?

SAMEN GROEI JE SNELLER

Tijdens de mastermind gaan we open en bloot met elkaar bespreken hoe wij iets doen. And yes, that includes me!

We delen onze game changers & hoe wij dagelijks onze business groeien. Sommige dingen zijn voor iemand anders heel normaal, maar voor jou een eye-opener die jou naar de next level gaat helpen. Zo leren we van elkaar en ga jij veel sneller groeien dan als je alles alleen doet.

Je gaat herkenning zien in de struggles en uitgedaagd worden om uit je comfort zone te stappen en (scary) actie te nemen.

Ben jij hier klaar voor?

Join the winning team >>

Behind every successful woman is a tribe of other women who have her back

VOOR WIE IS HET?

Ik wil ergens heel duidelijk en eerlijk over zijn. Het event is niet voor iedereen geschikt. Het is voor een selecte groep high energy zakenmeisjes met een can-do attitude, die er klaar voor zijn om samen met andere big thinkers te groeien.

Zakenmeisjes die niet ondanks dat ze bang zijn grote stappen durven te nemen en er écht voor gaan. Mijn vraag aan jou is dan ook of jij er klaar voor bent? Wil jij het niet langer klein en veilig spelen, maar spelen ondernemen om te winnen? Zodat jij jouw ideale zakenmeisjeslifestyle kan leven? Ben jij klaar om NU actie te nemen? Then please, be my guest en kom ook! Maar als jij je niet voor de volle 100% gaat inzetten, meld je dan niet aan. #dontwasteourtime

Ben jij die kick-ass girl met een winning mindset? Zie jij andere zakenmeisjes niet als concurrent, maar ben jij bereidt om al jouw kennis, tips & tricks in een intieme setting te delen? Sparren met gelijkgestemden to step up your game?

Is jouw JA nu een HECK YES geworden? Join the winning team!

Join the winning team >>

TESTIMONIALS

Stop playing it safe

THE DETAILS

Waar: SPOT Canal Lounge, Keizersgracht 520, 1017 EK Amsterdam

Wie: high vibe zakenmeisjes, ready to kick ass!

TICKETS

Inclusief; werkboek met opdrachten & ruimte voor notities, heerlijk luxe verse lunch, snacks zoals vers fruit, gebak van een patisserie, nootjes, dadels, Tony Chocolonely en ander lekkers, een goodiebag & een borrel om de inspirerende dag af te sluiten.

Zet mij op de wachtlijst >>

*Exclusief btw

How many succes stories do you need to hear before you write your own?

Hi, ik ben Naomi

In 2011 begon ik op 23-jarige leeftijd met ondernemen. Ik organiseerde bruiloften in het buitenland. Super tof, maar ook een uitdaging. Ik kende geen andere ondernemers en deed alles samen met mijn beste vriend: Google. Ik voelde me alleen.

Fast forward naar vandaag: het is mijn missie om vrouwelijke millennials die (willen beginnen met) ondernemen met elkaar te verbinden en kennis & ervaring uit te wisselen. Ik wil dat zij weten dat ze er niet alleen voor staan, zodat geen zakenmeisje zich hoeft te voelen zoals ik mij voelde. Samen weet je meer dan alleen én is het ook veel leuker.

F.A.Q.

Hoe ziet het programma eruit?
We beginnen om 10.00 uur met een voorstelrondje om elkaar beter te leren kennen. Daarna gaan we aan de slag met de masterminds. Telkens bespreken we 1 topic. Eerst deel ik mijn ervaring, daarna krijgen jullie de tijd om de opdrachten te maken en is er tijd om jullie ervaring en kennis te delen en met elkaar te sparren. Hieruit volgen actiepunten om jouw business de groeien. Rond 13.00 uur is er een heerlijke lunch en daarna gaan we weer verder met sparren. We sluiten de dag af met een borrel.

Welke topics komen aan bod?
Welke topics er allemaal aan bod zullen komen is deels afhankelijk van jullie input. Ik stuur vooraf een vragenlijst om jullie behoeftes beter te leren kennen en houd hier rekening mee bij het bepalen van de topics. Topics waar je aan kunt denken zijn bijvoorbeeld; klanten werven, personal branding, Instagram marketing, productiviteit hacks, verdienmodellen, marketing automation, focus houden, money mindset, sales en omgaan met angst.

Is het mogelijk om in termijnen te betalen?
Het is mogelijk om in twee termijnen te betalen. Stuur hiervoor een mail naar naomi@zakenmeisje.nl.

Krijgen we ook een werkboek?
Ja. Aan het begin van de dag ontvang je een fysiek werkboek waarin opdrachten staan die jou gaan helpen bij het groeien van jouw business. Hier kun je ook aantekeningen van de sessies in maken. Je gaat naar huis met een duidelijke actielijst.

Is er ook tijd om op een specifiek probleem of vraag in te gaan?
Tijdens de dag zal er ruimte zijn om feedback op een specifiek probleem of vraag die jij hebt te krijgen.

Join the winning team >>