PR-workshop voor ondernemers #2

Get yourself out there!

Woensdag 30 augustus // 14.00 - 17.00 uur // Maliebaan45, Utrecht

Suzanne van Duijn (SuusjeHQ - PR & Content) X Zakenmeisje

Ben jij een ondernemer met een tof bedrijf en een geweldig verhaal, maar kennen te weinig mensen jou, jouw onderneming en jouw verhaal? Lijkt jouw doelgroep je niet te vinden? Dan is deze workshop iets voor jou!

Koop je kaartje >>

KOM VAKER IN DE MEDIA D.M.V. FREE PUBLICITY

Tijdens de workshop leer je hoe je jezelf als ondernemer beter kunt laten zien en hoe je jouw naam en die van jouw onderneming vaker (positief) in de media terugziet. En dat zonder geld uit te geven! Free publicity is the answer. Maar hoe bereik je dat?

 

Suzanne vertelt je alles over:

 • Hoe zij succesvol werd dankzij bloggen, social media en pr
 • Hoe zij haar klanten in grote media kreeg
 • Hoe je zelf (meer en beter) kunt gaan bloggen voor je eigen website
 • Hoe je social media slim & zakelijk kunt inzetten
 • Hoe je je (bedrijfs)naam vaker in de media terugziet
 • Hoe voortaan iedereen weet wát jij doet en bij jou aanklopt als ze dát nodig hebben
 • Het hoe en waarom van PR en wat het je op kan leveren

Met deze kennis ga jij naar huis én kom ook jij in de media

 • Hoe je een contentstrategie opstelt en uitvoert voor je blog en social mediakanalen
 • Hoe je een goede contentkalender opstelt en naleeft
 • Waarom en hoe je een gastblog kunt schrijven en je deze geplaatst krijgt
 • Wat een goed persbericht is en hoe je deze (niet) verstuurt
 • Hoe je vaker geïnterviewd wordt door de media
 • Hoe je een mediarelatie opbouwt met de juiste journalisten en bloggers
 • Wat het verschil is tussen free publicity en advertorials (behalve het geld)
Koop je kaartje >>

BELANGRIJKE INFORMATIE

De PR-workshop voor ondernemers vindt plaats bij Maliebaan45 in Utrecht op woensdag 30 augustus a.s. en duurt van 14:00 tot 17:00 uur. De workshop wordt gegeven door Suzanne van Duijn en georganiseerd in samenwerking met Zakenmeisje.

Prijs: 95 euro (excl. BTW en incl. koffie, thee, water en hapjes).

 

SUZANNE IN DE MEDIA

Waarom Suzanne het aangewezen zakenmeisje is om deze workshop te geven?

Suzanne van Duijn begon in januari 2016 haar eigen pr- en contentbureau SuusjeHQ. Suzanne’s klanten verschenen o.a. in AD, VIVA.nl, Financieel Dagblad, Harpers Bazaar, Het Parool, Vogue.nl, JAN Magazine, Glamour.nl, en NPO. Suzanne zag zichzelf de laatste jaren terug in gerenommeerde media als Sprout, RTL Weekend Magazine, NOS op 3 en De Volkskrant.

DIT ZEGGEN ZAKENMEISJES OVER DE PR-WORKSHOP

De PR workshop gegeven door Suzanne is echt een aanrader! In drie uur leer je alles over PR, denk je dieper na over waar je bedrijf voor staat en hoe je dit wil en kan communiceren. Het heeft mij goed aan het denken gezet, geïnspireerd en in laten zien dat er meer mogelijk is op het gebied van PR dan je in eerste instantie denkt. Extra pluspunt: door de groep van 10 ondernemers is er ook nog persoonlijke aandacht en een leuk netwerk momentje.

- Linda Coenmans, LinYoli

De PR-workshop van Suzanne heeft mij heel veel nieuwe inzichten gegeven. Ik ben met veel praktische tips naar huis gegaan, waarmee ik direct aan de slag kan. Zo ga ik gelijk beginnen met maken van een contentkalender en ga ik door met het bloggen over mijn ervaringen als ondernemer. Ik heb namelijk geleerd dat PR niet alleen om je bedrijf gaat, maar juist ook om jezelf. Iedereen heeft een eigen verhaal. Dat wil ik ook gaan gebruiken in het benaderen voor de voor mij relevante media.
Het was heel leuk om Suzanne's eigen ervaringen te horen en ook was er genoeg ruimte om je eigen vragen en problemen te bespreken. De middag heeft mij erg geïnspireerd en ik kan niet wachten om alle tips in de praktijk te brengen. Ik kan deze workshop van harte aanbevelen als je wat vastloopt in het bereiken van jouw doelgroep en/of het zichtbaar maken van jouw organisatie én jezelf!

- Joleen Pfeifer, FitMatch

Suzanne vertelt op haar eigen, enthousiaste manier hoe zij PR aanpakt, voor zichzelf en voor anderen. Het is een kwestie van doen en weten hoe je de dingen kunt aanpakken. Na afloop direct het e.e.a. voor mezelf uitgewerkt. Ik vind de workshop een aanrader al had het voor mij nog een uurtje langer door gemogen.

- Helena Smit, Eating Habits

De workshop is erg leerzaam en interessant het leukste vind ik vooral dat Suzanne voorbeelden (anoniem) opnoemt van haar klanten hoe zij het hebben gedaan, en dat je echt niet de enige bent die hulp en/of een duwtje in de rug nodig heeft.

- Marleen Grijn

De workshop van Suzanne ism Zakenmeisje is een aanrader voor ondernemers die met hun eigen PR aan de slag willen. Suzanne deelt veel kennis en eigen ervaringen. Ik ben enorm geïnspireerd en heb nieuwe inzichten gekregen hoe ik nu met mijn eigen PR aan de slag kan gaan. De eerste stappen zijn gezet.

- Stephanie Muller

Hele gezellige en toegankelijke workshop voor ondernemers die toe zijn aan de volgende stap! Deze workshop zet je aan het denken en geeft je tools en inspiratie om mee aan de slag te gaan! Dikke aanrader!

- Manon van der Ende

Wie zit er achter de organisatie?

OVER SUZANNE VAN DUIJN

Inmiddels is SuusjeHQ een gezond bedrijf. Haar klanten vinden haar in plaats van andersom.

Naast haar pr- en contentbureau runt Suzanne een travel- & businessblog, Artikel 2.55, over reizen en ondernemen, het liefst gecombineerd als digital nomad. Suzanne werkt ook zelf regelmatig vanuit het buitenland, zoals eerder al Thailand, Nieuw-Zeeland en Costa Rica, en organiseert ook events over locatie-onafhankelijk werken (‘De Reislustige Freelancer’ met Jessica Lokker).

OVER NAOMI VLIETMAN

 • Sinds 2011 onderneemster
 • Online marketing expert
 • 29 jaar
 • Founder + owner van Zakenmeisje.nl
 • Ik verbind zakenmeisjes met elkaar en help ze verder met hun bedrijf
 • Travel addict! Ik heb gewoond in Sydney, Vancouver, U.S.A. & Costa Rica
 • Als weddingplanner heb ik veel mooie bruiloften in het buitenland mogen organiseren
 • Om mijn hoofd leeg te maken loop ik graag hard
 • I love (healthy) food!

OVER ZAKENMEISJE.NL

Zakenmeisje.nl is een online platform waar ambitieuze jonge vrouwen worden geïnspireerd en gemotiveerd om hun dromen waar te maken en een succesvol bedrijf op te zetten.

SOCIALE MEDIA

PR workshop "Get yourself out there"

Koop je kaartje >>