Adviestraject voor zakenmeisjes

Naomi has got your back!

Help! Wat moet ik doen?

Wil jij een eigen bedrijf starten of gaan freelancen, maar weet je niet waar je moet beginnen? Ben je al een tijdje bezig, maar wil je meer klanten? Jouw bedrijf en jouw omzet groeien? Wil je advies over jouw marketing & sales funnel, verdienmodellen, sociale media of website? Sparren met een andere ondernemer en samen een plan maken?

Boek een adviestraject met Naomi >>

NAOMI GEEFT ADVIES, DENKT MEE EN WORDT JOUW CHEERLEADER

Tijdens het adviestraject wordt jouw hele business onder de loep genomen. Waar sta je nu, waar wil je heen - en waarom - en hoe ga je daar komen? Naomi adviseert, samen maken jullie een plan van aanpak en zij wordt jouw accountability partner zodat je jouw plan ook daadwerkelijk uitvoert en jouw doelen haalt.

Maak een afspraak >>

HOE VERLOOPT HET ADVIESTRAJECT?

Kennismaken

Heb je interesse in een adviesgesprek en wil je weten of dit de juiste keuze voor jou is? Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek door een mail te sturen naar naomi@zakenmeisje.nl. Tijdens dit gesprek bespreken wij waarom je het adviestraject wilt volgen, waar je nu staat, wat jouw gewenste uitkomst is, met welke vragen je zit en bij welke onderwerpen je geholpen wilt worden. Zijn jullie een match? Dan prikken jullie een datum voor de strategie dag.

Bedrijfsanalyse

Voordat jullie samen aan de slag gaan maakt Naomi een analyse van jouw bedrijf. Ze kijkt naar jouw website, Google Analytics, sociale media, business model en jouw producten- en dienstenaanbod. Hoe ziet dit er nu uit en wat kan er verbetert worden om jouw doelen te bereiken. Deze resultaten neemt ze mee tijdens de strategie dag.

Strategie dag

Deze hele dag breng jij (online via skype) met Naomi door. Samen gaan jullie sparren en de plannen voor de komende tijd maken.

De dag begint met het stellen van jouw doelen; waar wil je precies heen en waarom? Vervolgens kies je 2 van de onderstaande onderwerpen.

Dan gaan jullie aan de slag met de marketing strategie (social media-, pr- en marketingplan) voor de komende 6 maanden. Je weet straks welke blogs er online gaan komen, welke freebies je weg geeft, hoe je jouw e-maillijst gaat groeien en wat er op jouw sociale media gaat gebeuren.

Aan het einde van de strategie dag sluiten jullie af met een Q&A waarin je al jouw resterende vragen aan Naomi kunt stellen.

Je gaat naar huis met concrete actiepunten en een duidelijk plan voor de komende 3 tot 6 maanden.

KIES 2 ONDERWERPEN VOOR DE STRATEGIE DAG

Wie is jouw klant?

Om jouw diensten/producten goed te kunnen verkopen moet je jouw marketing op de juiste manier inzetten. Hiervoor is het enorm belangrijk dat je weet wie jouw doelgroep is. Van haar leeftijd tot aan de kleur sokken die ze draagt. We willen alles weten!

Productlancering

Wij gaan er voor zorgen dat jouw productlancering goed verloopt. We plannen alles van begin tot eind; de freebie, challenge, het webinar en de e-mails die de deur uit moeten.

Marketing- en sales funnel

Hoe word je zichtbaar, hoe kunnen potentiële klanten jou vinden, welke freebies ga je aanbieden, welke e-mails stuur je en hoe zet je de leads om in klanten?

Bedrijf starten

Er komt veel kijken bij het beginnen van een eigen bedrijf. Brainstorm en stel vragen over; inschrijven bij de kvk, jouw aanbod, de boekhouding, het bepalen van jouw tarief, het maken van een ondernemingsplan, financieel plan en ga zo maar door!

90-daags plan voor je bedrijf

Naast de marketing moet er nog meer in jouw bedrijf gebeuren. Hier maken we een duidelijk 90-daags actieplan voor.

Jouw diensten & producten

Welke producten of diensten ga jij aanbieden? Je hebt wel een idee, maar hoe kun je dit het beste uitwerken? Aan het eind van deze sessie weet je wat je aan gaat bieden, de prijs, de funnel en ben je klaar om het te gaan verkopen.

Digital nomad life

Is het jouw droom om vanuit het buitenland te werken?

Naomi werkt het grootste deel van de tijd vanuit Lissabon, waar zij woont.

Wil je weten hoe jij ook locatieonafhankelijk kunt worden en straks vanuit het buitenland kunt werken? Stel je vragen aan Naomi.

Website analyse

Naomi neemt jouw website onder de loep en vertelt jou wat je kunt verbeteren om meer klanten te krijgen. Denk aan SEO, indeling, foto's, de funnel, freebies en Google Analytics.

Accountability, sparren & reflectie

Afhankelijk van het pakket dat jij kiest hebben wij wekelijks contact om te checken hoe het gaat. Waar ga je deze week mee aan de slag, lig je nog op schema of heb je misschien een schop onder je kont nodig? Naomi is there for you.

Na een maand gaan wij sparren (6 maanden traject) en reflecteren wij. Hoe is de afgelopen maand gegaan, welke stappen heb je genomen en hoe ver ben je in het bereiken van jouw doel? Gaat alles volgens plan of moet er misschien iets veranderen?

Heb jij het VIP pakket geboekt? Dan gaan wij 2 volle dagen met jouw bedrijf aan de slag in Lissabon! 2 dagen lang brainstormen, plannen uitwerken, 1-op-1 gesprekken met Naomi en natuurlijk laat zij jou haar favoriete plekken in de stad zien; de mooiste uitzichtpunten, hippe koffietentjes, gezellig co-working spaces en heerlijk eten!

Evaluatie

Aan het einde van het adviestraject hebben wij een evaluatie; waar sta je nu, welke stappen heb je gezet & heb je jouw doelen gehaald?

Mocht het nodig zijn kun je na het traject extra sparringsessies boeken of het adviestraject verlengen.

BELANGRIJKE INFORMATIE

Alle gesprekken vinden via Skype plaats.

WAT IS JOUW INVESTERING?

Wie is Naomi Vlietman?

Naomi Vlietman (29) is sinds 2011 onderneemster en heeft als voormalig weddingplanner veel mooie bruiloften in het buitenland mogen organiseren. Ze is online marketing expert en sinds 2016 verbindt zij, als founder & owner van Zakenmeisje, zakenmeisjes met elkaar en help ze hen verder met hun bedrijf.

Naomi is verslaafd aan reizen en heeft o.a. in Sydney, Vancouver, de U.S.A. en Costa Rica gewoond. Op dit moment werkt zij als digital nomad vanuit Lissabon, waar ze een dikke crush op heeft. Hier danst ze salsa & bachata en loopt ze hard langs de rivier om haar hoofd leeg te maken.

OVER ZAKENMEISJE.NL

Zakenmeisje.nl is een online platform waar ambitieuze jonge vrouwen worden geïnspireerd en gemotiveerd om hun dromen waar te maken en een succesvol bedrijf op te zetten.

SOCIALE MEDIA

Boek het adviestraject >>